Ordinært repræsentantskab i Horsens

Lørdag d. 3/11 kørte 4 bestyrelsesmedlemmer og vores revisor med en LLO arrangeret bus til Horsens, hvor vi skulle bruge 2 dage på det ordinære repræsentantskab som holdes hvert 3 år.

Vi mødtes kl. 5.30 og kørte afsted mod Horsens kl. 06.20. Der var opsamling på Høje Taastrup station og ellers motorvej resten af vejen med 3 broer at passere.

Vi blev indkvarteret på Hotel Opus i Horsens, et 4-stjernet hotel med store velindrettede værelser. Men værelserne så vi ikke meget til, da vi holdt møde hele lørdagen og søndag til hen på eftermiddagen.

En af grundene til det lange møde lørdag var, at der var en afdelingseksklusion på programmet. Det drejer sig om, at nogle jyske afdelinger har lavet en konstruktion som hedder nord-midt-syd (NMS). De opkræver kontingent og medlemsregistrerer indenfor denne konstruktion.

Denne konstruktion har resulteret i, at nogle lokalafdelinger indenfor NMS-konstruktionen mangler overblik i deres økonomi og medlemstal. Når lokalafdelingerne bad om at få materialet, kunne de ikke få det.  Hvordan de så har kommunikeret internt er uvist, men Århus lokalafdeling har igennem deres advokat stævnet NMS-konstruktionen. Hvad der kommer ud af stævningen, må I læse om i VI lejer.

Den næste tidsrøver var lovændringer, som lagde beslag på hele søndagens møde.

Vi var hjemme igen i Domus Vista omkring kl. 19.30 søndag.

Ledlys-projektet

Det er blevet oplyst fra Deas, at Ledlys-projektet i Domus Vista starter op medio oktober og varer ca. en måned frem. Vi har forhandlet i et år om, at få ændret sparepærer/rør på vores gangpartier, som man vist godt kan sige er noget uens i lysstyrke og farve. Inden længe skulle vi gerne have nye lyskilder overalt. Besparelsen skulle gerne give mindre husleje, oveni forbedringen.

Maling

Nu kan vi jo så arbejde på, at vi får malet gangene mere up-to-date. På 21. etage er der malet gult og det er ikke særlig pænt mere. Dørene er skrammede og vil jo sagtens kunne trænge til at blive malet i en ny farve, som kunne afløse den meget institutionsprægede lysegrå. De lejligheder som nedbrydes og installeres med hvide laminatskabe, brus og hvide vindueskarme, må siges at have banet vejen for en opblødning i farvevalget.

Kontorets åbningstid

Vi fra bestyrelsen vil gerne oplyse, at der nu også kan ringes til kontoret den sidste torsdag i måneden, hvor der er kontortid.

Brug af bestyrelsesmøde-lokalet

Vi har på sidste bestyrelsesmøde talt om, at nogle beboere har indgivet ønske om at få inddraget bestyrelsesmøde-lokalet til lejlighed for overnattende gæster. Der har også været ønske om indkøb af drømmesenge/foldesenge til udlån.

Hvis man har gæster, må man selv sørge for dem. Indkøb af drømmesenge/foldesenge kan ikke komme på tale, idet udlånsafdelingen personale i DEAS ikke ser sig i stand til, at varetage en sådan opgave. Man kan også fordre at rengøring af sengene efter udlån, vil være påkrævet. Derfor må det også afvises som muligt.

Kommende arrangementer

Husk det årlige gløgg arrangement d. 3. december fra kl. 16. Opslag vil også blive opsat ved elevatorerne i stueplan.

Kommende møder

7. december: Møde med Deas

16. december: Ekstraordinært bestyrelsesmøde