Vi aftalte i tiders morgen at, brug af borhammer i Domus Vista skulle ændres, således at renovering af lejligheder, hvor borhammer bruges, kunne man gøre om eftermiddagen, således at det andet mere stille arbejde, kunne de håndværkere, som møder klokken 7 udføre.

I dag blev huset vækket af bor hammer kokken 7.15 ca. og arbejdet fortsatte til 8.45 ca.

Er det nødvendigt at starte renoveringer op, med de store larmende værktøjer fra klokken 7 om morgenen- Og slutte efter 2 timer??

Det må vel være muligt at ændre renoverings arbejdet, idet der jo er fra 7-15 at vælge mellem.

Problemet er jo ikke enestående- men vil fortsætte som det har gjort i 10 år, jeg ved at i ikke har indgået aftalen, omkring omlægning af støjende arbejder i huset, men beder Akelius , om at være med til at finde en løsning, på den støjende adfærd.

I følge husorden kan borhammer bruges fra klokken 8 om morgenen, og det burde man acceptere som det mindste.
Vi ser frem til en løsning, at bruge eget vækkeur og ikke Ejerens vækkeur.