Kære beboerrepræsentation

I gårsdagens mail til jer fik vi beklageligvis kaldt Jakob Ellemann Jensen for Uffe Ellemann Jensen.

Jeg vil benytte rettelsen som lejlighed til at opdatere jer på, hvad den hidtidige medieomtale af spørgsmålet om Nettoprisindekset har betydet:

I går aftes indkaldte boligministeren SF og Enhedslisten til såkaldte sonderinger om de store huslejestigninger, som er i udsigt. Der er tale om at indkalde hele den såkaldte lejelovskreds, hvilket også omfatter Venstre. Det er gode tegn.
Danica Pension meldte i går ud, at pensionskassen vil begrænse lejestigningerne til halvdelen af stigningen i nettoprisindekset, fordi de mener, at en sådan stigning kan dække stigningen i deres omkostninger. Vi håber, at flere udlejere vil følge trop.

Fra LLOs side arbejder vi meget aktivt på at holde emnet på den politiske dagsorden og på at få medierne til at blive ved med at beskæftige sig med det.

I gårsdagens mail bad vi jer dele en lille spørgeskemaundersøgelse. Den er sendt til næsten alle LLO-medlemmer i Danmark og i løbet af aftenen og natten er der kommet næsten 600 svar.

Derfor tak til jer, hvis I allerede har nået at dele den og tak til jer, hvis I har tænkt jer at gøre det i de kommende dage.

Vi vil i de følgende dage og uger holde jer orienteret om udviklingen.

Venlig hilsen

Claus Højte

Direktør

Hovedstaden